Volg ons op Twitter Word vrienden met ons op Google+

Een vertrouwensbreuk: een gerechtvaardigde ontbinding van de arbeidsovereenkomst?

Bij het ontstaan van een vertrouwensbreuk wordt van de werkgever voldoende professionaliteit verwacht om fricties op te lossen en maatregelen te nemen.

[lees meer]


Loondoorbetaling bij cosmetische en medisch noodzakelijke operaties?

Moet het loon worden doorbetaald van de werknemer die afwezig is vanwege een medische noodzaak? En hoe zit dat bij een cosmetische operatie?

[lees meer]


 

Klik hier voor een compleet overzicht

Werkwijze

In drie stappen antwoord op uw juridische vragen. Praktisch en betaalbaar advies waar u verder mee komt. Per vraag betaalt u EUR 50,00 (te vermeerderen met 21 % BTW). Stel uw vraag per e-mail en na betaling volgt snel een deskundig antwoord.

 

Stap 1. Stel uw vraag online. Maak gebruik van de button op de homepage. Probeer zo volledig mogelijk achtergrondinformatie te geven. Stuur eventueel documenten mee. Uiteraard wordt uw vraag vertrouwelijk en in een beveiligde netwerkomgeving behandeld. Wij verzoeken u eventueel om meer informatie.

 

Stap 2. U betaalt via de link in de bevestigingsmail. Bij deze mail ontvangt u een  factuur. Betalen gaat eenvoudig en betrouwbaar met Ideal. U ontvangt een bevestiging van uw betaling.

 

Stap 3. U ontvangt het antwoord. Wij streven naar beantwoording binnen 48 uur. Spoedeisende vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

 

 

Telefonisch zijn wij ook bereikbaar voor eenvoudige vragen. Direct antwoord en zonder kosten. Bel 078-6392065. Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.

 

 

 

Juripal.nl is een beveiligde internetomgeving