Volg ons op Twitter Word vrienden met ons op Google+

Een vertrouwensbreuk: een gerechtvaardigde ontbinding van de arbeidsovereenkomst?

Bij het ontstaan van een vertrouwensbreuk wordt van de werkgever voldoende professionaliteit verwacht om fricties op te lossen en maatregelen te nemen.

[lees meer]


Loondoorbetaling bij cosmetische en medisch noodzakelijke operaties?

Moet het loon worden doorbetaald van de werknemer die afwezig is vanwege een medische noodzaak? En hoe zit dat bij een cosmetische operatie?

[lees meer]


 

Klik hier voor een compleet overzicht

FAQ (veel gestelde vragen)

Voor welke onderwerpen kan ik terecht?

U kunt terecht voor vragen op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht en ontslagrecht. Heeft u een vraag waar wij geen antwoord op hebben, te complex of die buiten onze specialisatie valt, dan zullen wij - geheel vrijblijvend - iemand uit ons uitgebreide netwerk aanraden.

Hoe werkt het?

In drie stappen heeft u een antwoord op uw juridische vragen. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar uw vraag online stellen. U ontvangt een bevestiging van de ontvangst van uw e-mail. Nadat u via Ideal heeft betaald, zullen wij uw vraag beantwoorden. Wij streven naar beantwoording binnen 48 uur. Spoedeisende vragen worden zo snel mogelijk beantwoord. Mogelijk wordt u verzocht meer informatie te verstrekken.  

Hoe duur is het?

Juripal is zeer betaalbaar in vergelijking met de gemiddelde uurtarieven in de advocatuur. U hoeft geen account aan te maken, geen lid te worden en geen verzekeringspremies te betalen voor een verzekering die u niet gebruikt, of waarvoor een wachtperiode geldt of die uitsluitingen kent. Voor uw vraag wordt slechts eenmalig een vast bedrag in rekening gebracht.  

Kan ik een factuur ontvangen?

Ja, dat kan. Indien u dat laat weten kunt u een factuur (inclusief 19 % BTW) krijgen op door u gewenste naam.  

Op welke wijze verloopt de betaling?

Via het veel gebruikte en betrouwbare Ideal kunt u via vrijwel alle bekende banken de betaling verrichten.  

Hoe snel krijg ik antwoord?

Wij streven naar beantwoording binnen 48 uur nadat uw e-mail en de betaling zijn ontvangen. Spoedeisende vragen worden zo spoedig mogelijk beantwoord.  

Veel gestelde vragen op juripal.nl

Mijn factuur wordt niet betaald. Wat nu?   Zijn de algemene voorwaarden van toepassing?   Ben ik als vennoot van de vof hoofdelijk aansprakelijk?   Kan ik het faillissement van mijn onderneming zelf aanvragen?   Kan ik mijn werknemer in de proeftijd ontslaan?   Wat is een fictieve opzegtermijn?   Hoe lang is de opzegtermijn?   Heeft een concurrentiebeding nog wel waarde?   Mijn werknemer is ziek. Hoelang moet ik het loon doorbetalen?   Hoe hanteer ik het afspiegelingsbeginsel voor het bepalen van de volgorde bij het ontslaan van werknemers bij een reorganisatie?